Moyamoya Center

Grupa moyamoya

Pacijenti koji boluju od moyamoye u Moyamoya Centru te članovi njihovih obitelji organizirani su u grupi za samopomoć. U prvom je planu izmjena informacija među istomišljenicima – na zajedničkim sastancima ili u osobnom razgovoru. Otprilike jednom godišnje grupa moyamoya ima sastanak na kome se izmjenjuju informacije.

Želite li se i Vi uključiti u grupu moyamoya? Veselimo se tome i očekujemo Vašu e-mail poruku na adresu:

n.khan@moyamoya.net.

Moyamoya Center

Moyamoya-forum roditelja

Roditelji moyamoya-kontakt skupine zasnovali su pod adresom forum.moyamoya.net forum na kojem mogu izmjenjivati iskustva. Roditelji diskutiraju različite aspekte vezane za dijagnozu i liječenje svoje djece oboljele od bolesti moyamoya. Diskutirajte i Vi i razmjenjujte iskustva s istomišljenicima.

forum.moyamoya.net >


Treba napomenuti da je ovaj forum pokrenut od strane roditelja i koncipiran za razgovore između roditelja. Sadržaj izrađuju privatne osobe a ne medicinski stručnjaci. Forum je dostupan za svakoga tko se registrira. Stoga se preporuča pisati sadržaje anonimno pod pseudonimom. Pseudonim svatko može sam sebi izraditi prilikom registriranja. Svaki korisnik je samostalno odgovoran za informacije koje želi dati i način kako ih želi objaviti. Odbija se svaka vrsta pravne odgovornost kao i odgovornost za sadržaj.


grupi za samopomoć Moyamoya